Compromesos amb l’alimentació saludable i sostenible
A Càtering Cantábrico, som molt més que un servei de càtering escolar. Som un aliat en el creixement i desenvolupament dels infants, acompanyant-los cada dia amb menjars equilibrats, saborosos i adaptats a les seves necessitats nutricionals. El nostre objectiu és oferir-los l’energia i els nutrients essencials perquè puguin aprendre, jugar i créixer amb vitalitat.
Ingredients de proximitat, de temporada i d’alta qualitat
Creiem en una alimentació saludable, sostenible i conscient. Per això, triem ingredients de proximitat, de temporada i d’alta qualitat, fomentant hàbits alimentaris positius des de la infància. Som conscients de l’impacte que tenen les nostres decisions en el medi ambient i en la societat, i treballem per reduir residus i promoure un model de consum responsable.
Departament de nutrició propi
El nostre èxit es basa en un equip professional compromès, amb un departament de nutrició propi, instal·lacions modernes i una àmplia experiència en la gestió de menjadors escolars. A més, oferim dietes especials adaptades a cada necessitat, garantint sempre la seguretat i el benestar de tots els infants.
A Càtering Cantábrico treballem cada dia amb passió, dedicació i responsabilitat.
Gràcies per permetre’ns formar part del dia a dia dels vostres fills i filles. Continuarem avançant amb la mateixa il·lusió de sempre per construir un futur més saludable, sostenible i feliç per a tothom.
Marcant la diferència
Al nostre Càtering Cantábrico, a diferència d’altres serveis de càtering, comencem a cuinar a les 6 del matí, i tot el que elaborem surt de la cuina el mateix dia, fresc i acabat de fer.
En la cocció de les llegums utilitzem embotit ibèric, que aporta un sabor exquisit als plats. Seguim el mètode tradicional de la cuina de l’àvia, posem les llegums en remull el dia abans per aconseguir un gust casolà.
Les nostres sopes es preparen amb un brou casolà que bull durant més de dues hores i mitja, amb verdures fresques, ossos de pernil i carcasses de pollastre. Un cop el brou està fet, retirem els ossos i tamisem les verdures per tornar-les a incorporar, aconseguint una textura suau i un sabor intens, com els de tota la vida. Aquest procés ens permet també integrar les verdures sense que els infants les vegin, una manera natural d’ajudar-los a menjar de forma més variada i equilibrada.
Totes les nostres cremes i guarnicions es fan amb verdures fresques i de proximitat, provinents del Prat de Llobregat i del Baix Llobregat. Pelem, tallem i cuinem cada ingredient manualment i cada dia, garantint la màxima frescor i un sabor 100 % natural.
© 2025 Desarrollado por TuEspecialistaWeb